Hogy a fenébe lehet a South Beach Diéta Működik?

Számos diéta jött, fodros, a toll, a világ egy kicsit, aztán eltűnt.

De a South Beach Diéta továbbra is olyan népszerű, mint valaha.

a south beach diéta

Tulajdonképpen, ez az úttörő hóbort diéta, ami eredetileg tervezett Dr. Arthur Agatston a saját betegeknek a kardiológiai klinika, Miami, Florida, innen a név. De ma, a diéta elérte a nagy népszerűsége az emberek, akik aggódnak a fogyás, valamint az egészséges életmód. Itt egy rövid ötlet, hogy a South Beach Diéta működik.

Alapvetően, a diéta tartalmaz, három fázis. A diéta azt mondta, hogy csak akkor töltse ki, ha mind a három fázis szorgalmasan végzett. Azonban, ahogy az ember megy keresztül ez a három fázis, könnyebb lesz követni a diéta.

1. fázis – Bontás Zsír

Az első fázisban tart két hétig. Ebben a fázisban az ember kellene, hogy hagyja abba az evést, minden élelmiszerek, amelyek a magas szénhidrát-tartalom. Ez a fázis a legfontosabb fázis a diéta, mert ebben a fázisban az ember teste teljesen megfosztották a kövér. Rizs, tészta, kenyér, gabonafélék tilos, illetve magas cukortartalmú élelmiszerek, mint például a cukorkák, sütemények. Még gyümölcsöt lehet, hogy nem szabad, de fehérjét lehet fogyasztani. Szinte minden típusú fehérjék, sajt, marhahús, megengedett, ebben a szakaszban. Ennek eredményeként, a szervezet elkezdi használja fel a zsír, ami tárolja a szervezetben. Ez a fázis is a fázis, ahol a gyors fogyás, a test – embert ismert, hogy elveszíti bárhol nyolc-tizenhárom kiló ebben a szakaszban.

2. fázis – Hoz Zsír, Szénhidrát újra a Diéta

A második szakasz a diéta nem egy konkrét határidőt. A dieter, hogy továbbra is ez a fázis addig, amíg az ideális súly elérésekor. A legjelentősebb változás ebben a fázisban, hogy a szénhidrátok lesz hozta vissza a diéta során fokozatosan növekvő mennyiségben. Megint van egy hangsúlyt, étkezési élelmiszerek, amelyek alacsony glikémiás index. Néhány érdekes kiegészítéseket ebben a fázisban a diéta vagy vörös bor, édes burgonya, amelyek teljesen tiltott során az első fázis. Fogyás jelentkezik, ebben a fázisban is, de nem olyan drasztikus, mint az első szakaszban. Itt, a dieter elveszíti csak 2 kiló hetente.

3. Fázis – Karbantartás

A harmadik fázis, a South Beach Diéta ismert, mint a fenntartó fázisban. Ez az a fázis, amikor a legtöbb élelmiszert hozott be a diétát, de a mérsékelt mennyiségben. Van néhány jó szénhidrátok, zsírok szerepel a diéta, ami megengedett. Ezek közé tartozik a szénhidrátok, mint a barna rizs, zsírok, mint az omega-3 zsírsavak. Ebben a fázisban a dieter sok szabadságot a fajta ételt lehet enni, de ez még mindig szükséges, hogy használja a moderálás, vagy a súly lehet jönni megint. http://erosversenyt.info

Ezért látható, hogy a hagyományos South Beach Diéta, amely hasonlít az Atkins Diéta szorosan, működik hatékonyan a vesztes majd a tömeg. Nem meglepő, hogy ez miért olyan népszerű diéta, fogyás, mert több évtizedes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.